T O S d.o.o.

Trgovačko društvo "T O S" d.o.o. (Termička obrada stakla), osnovano je 1988. godine u Koprivnici. Osnivač je Zlatko Galić, koji je svoje znanje o tehnologiji savijanja stakla stečeno u Njemačkoj, prenio u Hrvatsku te ju svojim inovativnim rješenjima usavršavao tijekom godina.

Dugogodišnjim iskustvom u savijanju stakla, modernizacijom opreme i strojeva te usavršavanjem djelatnika i njihovim marljivim radom, postigli smo maksimalnu kvalitetu, te tako zadovoljili europske i svjetske standarde.

Organizacija poduzeća utemeljena je po normi EN ISO 9001:2015 što dokazuje usklađenost poslovne politike tvrtke sa strogim međunarodnim normama te osigurava i održava kvalitetu proizvoda i usluga te povjerenje kupaca.

Odgovor na sve zahtjevnija inovativna rješenja s područja dizajna i sigurnosti u interijeru i eksterijeru, rezultat su visokih tehničkih i tehnoloških mogućnosti u proizvodnji, te znanja i iskustva naših djelatnika.

U zajedničkoj suradnji, Vaše ideje pretvaramo u stvarnost, što Vam omogućuje željeni proizvod iz prve ruke. Realizaciju visokih zahtjeva u opremanju eksterijera i interijera, omogućili su nam inovacije, fleksibilnost i "know-how".
Rezultat toga su brojni objekti koje smo opremali savinutim staklom različitih namjena.

Staklo svojom prisutnošću znatno pridonosi estetskom izgledu građevine, te povezuje čovjeka s prirodom. U želji da nam pruže toplinu, svjetlost, a ujedno i zaštitu, arhitekti prate trendove, te daju veliku zastupljenost staklu. Osim u graditeljstvu, staklo ima veliku ulogu u proizvodnji namještaja i uređenju i opremanju interijera. Naš proizvodni program također uključuje izradu visoko kvalitetnih stakala za šinska vozila, brodove, oldtimer vozila te radne strojeve.

Izradu stakla za brodove izvodimo uz odobrenje Hrvatskog registra brodova.